KETMET

Samen spelen op het grootste overdekte speelplein van Brussel

KETMET

Elke woensdag vormen we de grote hal van Abattoir met onze PLAYBOXen om tot de grootste overdekte speeplek van heel de stad. Op KETMET kan je elke woensdag gratis komen spelen, sporten, ontdekken, ontmoeten en nog zoveel meer.

Onze keukens zorgen week na week voor heerlijke lunches op BARATTOIR. En vormen zich in de namiddag om tot heerlijk geurende 4-uurtjesfabrieken voor en door de ketten. Samen met partners zorgen we voor verrassingen en proef momenten zodat iedereen in deze stad toegang heeft tot speelplek. En dit allemaal op 1 plek, de overdekte markt van ABATTOIR te Anderlecht. Ruim 10 000m² om je helemaal uit te leven! 

Elke woensdagnamiddag rollen we ons arsenaal van speelkoffers van 12 tot 16u uit om te boksen, bouwen, steppen, springen, raketten lanceren, voetballen, koken en nog zo veel meer. Ontdek hieronder onze MECCANOBOX, BOUGEBOX, STEPBOX, BOKSBOX, COOKIEBOX, CODERDOJOBOX, PLEUTERBOX, PLAYPOD, CHILL & SNOEZELBOX. In ons groot betonnen stadspark ga je zelf aan de slag om samen met ons DreamTeam jouw stoutste speeldromen te realiseren.

INFO & INSCHRIJVINGEN

Eet je graag een hapje voor of tijdens KETMET? Dat kan, van 12u tot 14u eten op BARATTOIR van begin april tot eind oktober. 

Kom je met een groep spelen op KETMET, laat ons dan iets weten via deze link

Met je groep kun je je ook inschrijven voor COOKIEFACTORY, een educatieve workshop om op KETMET gezonde, goedkope snacks te leren maken, dit doe je via deze link.

Voor enkele sfeerbeelden klik hier.

VADROUILLE

 

Je eigen speelplein bouwen op verplaatsing? Dat kan ook. Zelf met PLAYBOX een speelterrein bouwen in je buurt of hier op Abattoir? Dat kan! PLAYBOX kan je via deze link aanvragen.

Wil je meewerken aan deze invulling neem dan contact op met ons via philippe@cultureghem.be