Je bekijkt nu KOOKMET inschrijvingen schooljaar 21-22

KOOKMET inschrijvingen schooljaar 21-22

Het einde van het schooljaar nadert en bij Cultureghem betekent dat vooruit kijken naar volgend schooljaar. De inschrijvingen voor schooljaar 21-22 zijn reeds van start gegaan en het verheugd ons te zien dat er opnieuw veel interesse is!

KOOKMET dat is samen koken in openlucht in hartje Brussel, een bruisende ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is, sociale vaardigheden ontwikkelen, bouwen aan zelfvertrouwen en je talenten ontdekken, leren over duurzame en seizoensgebonden voeding ….en zoveel meer!

Inschrijven voor schooljaar 21-22 kan via dit aanvraagformulier. Je kan kiezen tussen 2 formules:

KOOKMET Classic op vrijdag

Bij KOOKMET Classic word je ondergedompeld in de sfeer van de grootste markt van Brussel en koken we samen een heerlijk menu op onze mobiele keukens.

KOOKMET RECUP op maandag

Tijdens KOOKMET Recup koken we samen tegen de voedselverspilling en maak je kennis met het project Collectmet.

CORONA

Gezien de onzekere context vanwege corona, zijn we soepel met boekingen. Reserveer nu, betalen doe je pas achteraf. Gratis annulatie omwille van corona.

Ook KOOKMET ontsnapt niet aan de gevolgen van de maatregelen tegen covid-19. We passen onze werking aan en nemen maatregelen om alles veilig te laten verlopen. Kunnen we vanaf schooljaar 21-22 weer doen zoals we ‘gewoon’ waren? Het zal een proces zijn van bijsturen en aanpassen waar nodig.

SUBSIDIES

Brusselse Nederlandstalige scholen kunnen voor KOOKMET subsidies aanvragen bij de VGC via Klas in Actie. Doe tijdig je aanvraag!

Scholen uit Vlaanderen kunnen met dynamoOPWEG gratis met de Lijn naar Brussel. Meer info vind je op Cultuurkuur.

meer info: cath@cultureghem.be

Een reactie achterlaten