De komende weken organiseren we samen met samenlevingsopbouw Brussel op Abattoir een alternatief voedseldeelplatform om een 600-tal mensen in bijzonder kwetsbare situatie te voorzien van gezonde voedselpakketten. De weinige voedseloverschotten zijn onvoldoende, daarom vragen we je hulp! 
Steun ons project via: growfunding.
 
Ondertussen:
#BlijfInUwKot
#StaySafe #StayHome
#samentegencorona  #tousensemble #contrecorona #strongtogether  

Lees meer

In tijden waarop markten verdwijnen, voedseloverschotten schaars zijn en mensen in hun kot moeten blijven, brengen wij gezond eten naar de mensen thuis.
 
De laatste weken waren voor iedereen bijzonder. Naast KOOKMET en KETMET zagen we ook de grootste markt van Brussel tijdelijk verdwijnen. Naast een enorm gemis aan leven en gezelligheid wil het wegvallen van de markt ook zeggen dat COLLECTMET de komende weken niet kan rekenen op haar overschotten. 
 

Lees meer

COLLECTMET wordt COLLECTMET DELIVERIES
In tijden waarop markten verdwijnen, voedseloverschotten schaars zijn en mensen in hun kot moeten blijven, brengen wij gezond eten naar de mensen thuis. De laatste weken waren voor iedereen bijzonder. Naast KOOKMET en KETMET zagen we ook de grootste markt van Brussel tijdelijk verdwijnen. Naast een enorm gemis aan leven en gezelligheid wil het wegvallen van de markt ook zeggen dat COLLECTMET de komende weken niet kan rekenen op haar overschotten.

Lees meer

Boksbox

Ook in 2020 beweegt er heel wat op Cultureghem en dat mag letterlijk genomen worden. Onze playboxen verlaten hun thuisbasis om elders in de stad een interventie uit te voeren. Met de fiets of in een camionette worden deze toffe boxen en mobiele keukens vervoerd om de plek waar ze belanden om te toveren tot speel-, kook- en ontmoetingsruimte.

Lees meer

Collectmet

COLLECTMET's Open Kitchen vindt vanaf april elke woensdag plaats tussen 13.00 en 16.00 uur.
Het is de perfecte plek om je culinaire creativiteit de vrije loop te laten op onze mobiele keukens terwijl de kinderen spelen op KETMET.
Onze OPEN KITCHENS zijn er om te koken met onverkochte groenten en fruit en zo de strijd tegen voedselverspilling aan te gaan.

Lees meer