DREAMKITCHEN

De keuken waar iedereen zijn plek vindt

Iedereen is welkom in ons DREAMKITCHEN onder de overdekte markt van Abattoir, van maandag tot en met donderdag, van 12u tot 14u. Je kan er elke middag een heerlijke soep en vegetarische lunch verkrijgen.

We weigeren ons te beperken tot het simpelweg uitdelen van eten. We leggen de nadruk op het recht tot gezonde voeding maar evengoed op het recht op menselijke warmte, de mogelijkheid tot ontmoeting en het recht op een plek om even te zijn.

Ons restaurant is open voor iedereen. Vrije bijdrage is welkom, maar zeker geen vereiste.

Voor meer info, contacteer victoria@cultureghem.be

Onze DREAMKITCHEN verwelkomde je tot voor kort van maandag tot donderdag voor een heerlijke vegetarische meeneemlunch bereid met onverkochte marktproducten. Nu hoef je deze niet meer mee te nemen en kan je ervan genieten op het grootste terras van Brussel!

Aarzel dus niet om naar Abattoir te komen en te genieten van deze mooie historische open plek in de buitenlucht! Heb je geen zin of geen tijd hebt om te blijven, geen zorgen, de take-away is nog steeds mogelijk! Als je jouw herbruikbare potje meeneemt, zal de planeet je ook dankbaar zijn!

Naast onze fantastische DREAMKITCHEN, is er ook de bijhorende “BARATTOIR” bar op woensdag waar je kan genieten van een Brussels bier, een glas wijn, een homemade sapje, … en dat alles aan een democratische prijs. Op woensdag kan je ook een tafel reserveren via deze link.

Wil je meehelpen in de keuken? Dat is ook mogelijk! Neem contact op met victoria@cultureghem.be voor meer informatie.