Je bekijkt nu Kom spelen op BRU’XL-ON TOUR en KETMET

Kom spelen op BRU’XL-ON TOUR en KETMET

BRU’XL-ON TOUR kan je bekijken als een rondreizend gezelschap dat neerstrijkt op een plaats in Brussel waar veel kinderen en jongeren zijn en daar uitpakt met een middagvullend, kleurrijk programma. Alle kinderen stromen toe en nemen deel aan workshops en ateliers waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

De workshops vinden plaats rond een centraal podium waarop de toonmomenten worden gepresenteerd. Er worden circuskunsten, sport en spel, creativiteit, techniek en wetenschap gedemonstreerd. Het hele gebeuren wordt opgewarmd door de MC’s en de stomende keuken van de chef de cuisine.

Ook KETMET blijft gewoon doorlopen! Kom elke woensdag spelen met onze playbxen en animatoren onder de overdekte markt van Abattoir. 

We houden je op de hoogte via Facebook en Instagram! Ook op de website van BRU’XL-ON TOUR vind je het programma terug.

Een reactie achterlaten