Je bekijkt nu Kom mee koken in onze DREAMKITCHEN

Kom mee koken in onze DREAMKITCHEN

Elke week, van maandag tot donderdag, koken we heerlijke vegetarische gerechten op basis van onverkochte groenten van de markt. We maken groenteburgers, falafels, couscous en bulgur gerechten en nog veel meer. Wil je al deze recepten komen ontdekken en leren hoe je ze thuis kan maken? Dan is DREAMKITCHEN echt iets voor jou! 

Iedereen is van harte welkom om te komen helpen in onze keuken. Vanaf 9 uur ’s morgens staan we onder de overdekte markt, dus aarzel niet om een schort aan te trekken, een wortel te schillen of om de soep te helpen mixen. Geen tijd om mee te koken, maar wil je wel graag proeven wat we hebben bereid? Dan kan je van 12u tot 13u30 langskomen om mee te eten! DREAMKITCHEN werkt met vrije bijdrage: je betaalt dus wat je zelf kan of wil om het project te steunen! 

Tot onder de overdekte markt? 

Nog vragen op zoek naar meer info over dit project? Aarzel niet om contact op te nemen met victoria@cultureghem.be

Met de steun van met de steun van SVC5 Heyvaert-Poincaré en 4WINGS Foundation

Een reactie achterlaten