Je bekijkt nu Cultureghem festival – SAVE THE DATE

Cultureghem festival – SAVE THE DATE

Cultureghem viert dit jaar haar 10-jarig bestaan! In 2012 werd het zaadje van onze organisatie gezaaid met een mobiele keuken in het midden van een grote overdekte markt. 10 jaar later hebben we het geluk dat we met een groot aantal geëngageerde vrijwilligers en partners in de openbare ruimte op veel verschillende manieren hebben geëxperimenteerd, gebouwd en geactiveerd.

Van zondag 16 oktober tot en met vrijdag 21 oktober bereiden we een Cultureghem-festival voor: een week lang feest rond het delen van ruimte, eten, spelen, … om dit traject te vieren en alle mensen die het mee hebben opgebouwd te bedanken! Kom en vier met ons mee, en noteer de data in uw agenda’s! 

Meer informatie volgt! 

Een reactie achterlaten