DREAMKITCHEN Summer Tour

DREAMKITCHEN Summer Tour

Met de DREAMKITCHEN SUMMER TOUR gaat Cultureghem deze zomer op vadrouille om publieke ruimte om te vormen tot ontmoetingsruimte, samen met een resem partners over heel de stad. Onze mobiele keukens komen deze zomer per fiets in jullie richting en ons DREAMTEAM nodigt jullie uit om samen met hen de heerlijkste gerechten ter plekke klaar te maken. Er is genoeg voor iedereen die wil. We delen recepten, groenten en verhalen, en denken samen na over de stad van de toekomst.

We nemen deel aan het ambitieuze programma van Open streets 21 samen met FilterCaféFiltré en vele andere culturele partners. Maar we gaan ook koken bij ons in de buurt met de jonge en iets oudere pagadders van Elmer vzw en Entre’ages asbl op de Herzieningslaan. Samen met Gilbard asbl werken we eraan om ook de Liverpoollaan te transformeren van racebaan tot plek voor iedereen.

Wil je zelf eens komen kijken: ontdek het volledige programma hier.

 

Met de steun van

Een reactie achterlaten