RODE POORT

RODE POORT is een nieuwe ontmoetingsplek voor Strombeek, op de GReNS van Brussel en Vlaanderen, waar plaats is voor iedereen.

‘Onze bedoeling was om mensen de kans te geven om mekaar te ontmoeten in de publieke ruimte en dat is aardig gelukt. We hoorden vaak van mensen dat er in de buurt vrij weinig samenhorigheid was. In die zes maanden is daar toch iets aan veranderd.’

Wat een heerlijk en warm afscheid op #GRNS. Team Cultureghem heeft vol vertrouwen de sleutels van de plek overgedragen aan jullie, GRNSMENSEN. 

Manu Bulcke neemt als buurtbewoner de rol van coördinator van ons over en zal daarin niet alleen gesteund worden door het GRNS burgercollectief dat bestaat uit buren, kennissen en vrienden, maar ook door Cultuurcentrum Strombeek Grimbergen Groep INTRO vzw en het gemeentebestuur van Grimbergen.

Wil je zelf ook deel uitmaken van dit burgercollectief, stuur dan een berichtje, mail hen via rodepoort@grns.be of kom gewoon langs. 
#GRNS is van iedereen, dus ook van jou! 
Het gaat jullie goed...

Team GRNS
rodepoort@grns.be

Meer weten over het hoe en waarom?
Volg ons op facebook

Lees het interview met Eva en Yannick in CACTUS Magazine hier.

Cultureghem in partnerschap met CC Strombeek, gemeente Grimbergen, OCMW Grimbergen, Archeduc (vorming+ Halle Vilvoorde), Citizenne, Strombeekse Jongeren in Actie (groep Intro), CVO Grimbergen, Huis van het Kind en OCMW Grimbergen.
Project gefinancierd door de Vlaamse Overheid.