Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /data/sites/web/cultureghembe/www/includes/menu.inc).

Summer @cultureghem! Summer in Bxl!

Beste vriend van Cultureghem,
Om te reizen hoef je tijdens de zomermaanden helemaal niet ver te gaan, want in Kuregem komt de wereld naar je toe: een tikkeltje exotisch, altijd avontuurlijk, warm en tegelijk 100% BXL.  

KETMET?
Op het grootste overdekte speelplein van Brussel serveert Cultureghem ook in juli en augustus een vakantie-menu. Met een mix van healthy food + spel en dat elke woensdagnamiddag van 12u tot 16u - staat KETMET paraat om jou mee te nemen naar verre oorden heel dichtbij. Uiteraard doen we dat volgens het beproefde recept met de onverkochte  groenten en fruit van hier op de markt. Jullie ketten kunnen er helemaal zichzelf zijn en er de hele namiddag ravotten en spelen. Er is zelfs plek voor hangouders;)

De agenda vind je op onze website. Check onze Facebook-pagina voor de specials.  

KOOKMET?
Wil je met je collega’s, met de klas, met familie of vrienden een heuse KOOKMET-ervaring opdoen? Een dag om de banden te smeden door samen inkopen te doen op de markt, zelf te koken en samen eetplezier te beleven onder toeziend oog van onze professionals? Dat kan hier! Maar let wel, de kalender loopt aardig vol. Op maandag en vrijdag zijn er nog enkele plaatsjes vrij. Ter herinnering: op maandag doen we het met onverkochte groenten en fruit van de markt (KOOKMET RECUP), op vrijdag is het KOOKMET à fond la caisse. 

PLAYBOX KOMT NAAR JE TOE!
Een playbox - onze grote speelkoffers op wieltjes - op bezoek tijdens een buurtfeest, festival, of jouw event in de straat? Dat kan nu ook met de fiets. Wij maken van elke straathoek of plein  een must go zone voor groot en klein. Bekijk hier waar we intussen allemaal al geweest zijn. Een playbox huren kan eenvoudig. Klik hier en je bent vertrokken. Amusement voor groot en klein verzekerd.  

STAGE BIJ CULTUREGHEM?
Eerst en vooral maken we van deze nieuwsbrief gebruik om alle stagiairs van het voorbije academiejaar te bedanken voor hun tomeloze inzet. Un grand merci à tous! Wil je zelf een stage komen doen @Cultureghem? Dat kan! Cem is nog op zoek naar een laatstejaarsstudent Sociaal Cultureel Werk of Agogiek die zin heeft om samen met hem het Brusselse Jeugdwerk nog diverser te maken dan het al is. Meer info vind je hier.
Wil je een eigen project lanceren? Ook dat kan.
Bel of mail ons met je idee, dan maken wij graag tijd voor een gesprek met jou.  

Het wordt een warme zomer in Bxl!
Wij hebben er alvast héél veel zin in.  

Fijne zomermaanden alvast,  

Team Cultureghem