Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /data/sites/web/cultureghembe/www/includes/menu.inc).

GRAB&GROW

Met KETMET Grab&Grow voegen we een creatief, kwalitatief en toegankelijk aanbod toe aan KETMET. Het is gericht naar kinderen  en gezinnen die geen toegang vinden tot het traditionele naschoolse aanbod. Tijdens de Allerheiligenvakantie konden 75 ketten elke dag hun hartje ophalen!

Naast een laagdrempelig KETMET speelaanbod vinden kansarme kinderen dankzij dit nieuwe project een kans om zich in verschillende muzische domeinen te verdiepen, verborgen talenten te ontdekken en zich verder ontplooien. In de voormiddag gingen ze onder begeleiding van onze ervaren animatoren aan de slag met de PLAYBOXEN en konden ze vrij spelen.
In de namiddag ging iedereen naar zijn gekozen workshop.

Gedurende de weken die vooraf gingen aan de speelweek konden de kinderen tijdens ons wekelijks KETMET aanbod komen proeven van de verschillende workshops, om zo een voor hen goede keuze te kunnen maken. 
Tegelijkertijd hopen we via deze weg een brug te slaan tussen het aanbod en de ouders, zodat zij toch iets makkelijker de weg vinden naar een gevarieerd naschools aanbod.

Het werd een fantastische week, mede dankzij de vele partners die dit samen met ons realiseerden. Er was onder meer een theateratelier begeleid door Theater Laye&Nabil,  een stokpaardjes atelier met wedstrijden en een parcours onder de overdekte markt door Micha Goldberg. De Molenbeek Rebels brachten hun basket skills mee en Kuregem Boxing Academy zorgde voor echte bokshandschoenen en heel wat punches! Bozar haalde de creativiteit naar een hoger niveau met createbox. Penelope bracht beats, muziek en coole dance moves. Orfeo voegde daar nog wat muziek en capoeira aan toe om van deze stage een welgeslaagde activiteit te maken tot de ouders hun kinderen met blije, fiere gezichten kwamen ophalen.

Project gerealiseerd met de steun van de BNP Paribas Fortis Foundation , beheerd door de Koning Boudewijnstichting