Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /data/sites/web/cultureghembe/www/includes/menu.inc).

Fietsbieb op KETMET

Meer Brusselaars springen op de fiets, ook de kleine ‘ketten’. Op zoek naar een kinderfiets? Koop je liever geen nieuwe? Kom dan eens langs bij de Fietsbieb op KETMET.
 
Op woensdag 19 juni tussen 14u en 16u opent onze Fietsbieb de deuren.
Je bent welkom voor een hapje en een drankje en daarnaast kan je er een kinderfiets uitlenen. Een abonnement voor één jaar kost 20 euro. Wie via Growfunding reeds een abonnement reserveerde, kan ook langskomen. Daarnaast betaal je 20 euro waarborg die je terug krijgt wanneer de fiets in goede staat wordt ingeleverd. We hebben maten van kinderfietsen voor kinderen tussen 2 en 12 jaar.
 
Fietsbieb leent goede kinderfietsen  uit aan  2- tot 12 jarigen op diverse locaties in Brussel, uitgebaat door vrijwilligers. Word jij onze volgende Fietsbieber?
 

Een kinderfiets voor slechts € 20,00 per jaar

Je betaalt € 20,00 fietsgeld om een jaar lang een kinderfiets te gebruiken. De fiets mag je tijdens dat jaar gratis omruilen voor een fiets in een andere kleur, maat of model! Daarnaast vragen we een extra waarborg van 20 euro die je terugkrijgt als de fiets in goede staat wordt teruggebracht.
 

Van harte welkom!
 
Praktisch:
Elke eerste woensdagnamiddag van de maand van 14u tot 16u
Openingsdagen in 2019: 19/06; 03/07; 04/09; 2/10; 06/11; 04/12
Afspraak bij Ketmet onder de overdekte markt van Abattoir - Ropsy Chaudronstraat, 1070 24 Anderlecht
Kom gerust vroeger om een bordje mee te eten op onze Barattoir!
 
Fietsbieb is een project van beweging.net
Alle info hier
reportage Bruzz hier