Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /data/sites/web/cultureghembe/www/includes/menu.inc).

KORO

Een plek voor ontmoeting, een plaats waar we levensverhalen delen en op een gemeenschappelijke toekomst broeden.

Koro ligt op de hoek van de Albert II-laan en de George Matheusstraat. Ook het Noordstation is vlakbij, een belangrijke toegangspoort voor toeristen en pendelaars. Daarnaast ligt het Maximiliaanpark, de laatste jaren de Brusselse symboolplek voor de vluchtelingenproblematiek. Onze plek ligt dus op een kruispunt voor bewoners, pendelaars en nieuwkomers. Ze is uitermate geschikt om een mengplek te worden, met verschillende perspectieven op de stad, verschillende belangen en verschillende talenten. 

Bovendien staat de ruimte op dit moment leeg - met ons project geven we een positieve, zinvolle invulling aan één van de vele nieuwe onbenutte plekken in de wijk. De flexibiliteit en mobiliteit van onze inrichting (mobiele keukens, meubels op wieltjes, tijdelijke artistieke installaties,...) dragen ook bij tot een slim en uitnodigend ruimtegebruik - de boodschap is duidelijk: mensen, gelieve deze ruimte mee te gebruiken, te ontwerpen, te veranderen! 

Wij nodigen uit op drie manieren:

  • Kom en proef onze heerlijke soep!

  • Neem deel aan ongewone, open gesprekken die inspireren tot nieuwe perspectieven over samenleven met onze dreamteam van KOOKMET, BARATTOIR en COLLECTMET.

  • Deel je ideeën in onze prikkelende co-creatieve expositieruimte

Volg KORO of facebook.

Meer info op https://empoweringstories.org/activities/