Message d'erreur

Deprecated function : The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls dans menu_set_active_trail() (ligne 2405 dans /data/sites/web/cultureghembe/www/includes/menu.inc).

WINTERNieuwsBrief

18 loopt op zijn einde, 19 loert om de hoek. Tijd om even terug te blikken en vooral vooruit te kijken. We hebben opnieuw samen stad gemaakt: soms door te wroeten, maar vooral door altijd recht op ons doel af te gaan.
 
Op de cijfers zijn we best trots. Zo was KOOKMET goed voor meer dan 5500 deelnemers en serveerden we minstens zoveel borden gezond en lekker eten. Met KETMET boden we weer meer dan 7600 kinderen spel en vertier hier, op het grootste overdekte speelplein van Brussel en op Vadrouille doorheen de stad.
 
Maar 2018, c’est pas encore fini. WINTERKETMET loopt op woensdagnamiddag onvermindert verder. Op maandag en vrijdag wordt op KOOKMET nog altijd gekookt samen met en voor mensen.  En op zondag blijven de vrijwilligers van COLLECTMET de marktkramers overtuigen hun onverkochte groenten en fruit te geven om zoveel mogelijk mensen toegang te kunnen geven tot gezonde voeding.
 
De Warmste Week komt er nog aan en COLLECTMET is een van de goede doelen die je kan steunen. Mocht je nog twijfelen: COLLECTMET, dat is een leger vrijwilligers die elke zondag opnieuw op de markt onverkochte groenten en fruit verzamelt om ze daarna te delen met wie het nodig heeft. Zij kunnen al jullie steun dubbel en dik gebruiken.
Alle info over dit project vind je hier.
Een actie registreren doe je hier.
 
Ben je nog op zoek naar een leuk kerst- of eindejaarscadeau? Dan is ons gloednieuwe BARATTOIR Cook Book de oplossing. Het kookboek is een fantastische culinaire reis rond onze mobiele keukens, met gezonde gerechten die we het voorbije jaar serveerden op Barattoir.
Kostprijs? 15 euro. De inkomsten investeren we integraal in de werking van COLLECTMET. Ook onze stevige en herbruikbare Cultureghem-boodschappentas én -totebag hebben we opnieuw in stock. Een exemplaar bestellen doe je hier.
 
Tot slot nog dit: woensdag 3 april, kruis die datum nu al aan.
 

  • BARATTOIR (onze wekelijkse gezonde gastentafel) opent opnieuw de deuren.
  • Voor alle ketten van Brussel en omstreken: start van het nieuwe KETMET-seizoen.

 
We wensen jou fijne en warme dagen!

 
Het hele Cultureghem-team