Deze zomer bij Cultureghem

Om te reizen hoef je tijdens de zomermaanden helemaal niet ver te gaan, want in Kuregem komt de wereld naar je toe: een tikkeltje exotisch, altijd avontuurlijk, maar bovenal warm en tegelijk 100% BXL.
 
 
KETMET
Op de grootste overdekte speelplaats van Brussel serveert Cultureghem ook in juli en augustus een vakantie-menu. Met een mix van healthy food + live concert + spel, elke woensdagmiddag - 12u tot 16u - staat KETMET paraat om jou mee te nemen naar verre oorden heel dichtbij. Uiteraard volgens het beproefde recept met de onverkochte  groenten en fruit van hier op de markt.
 
KOOKMET
Wil je trouwens met je team, familie of vrienden een heuse KOOKMET-ervaring opdoen? Een middag om de banden te smeden door samen inkopen te doen op de markt, zelf te koken en samen eetplezier te beleven onder toeziend oog van onze professionals, dan zijn er nog enkele vrijdagen vrij.
Leer je liever koken met de onverkochte groenten en fruit van de markt, dan kan dat vanaf september elke maandag bij KOOKMET Recup. Bekijk hier waarom en dan ben je meteen mee.
Schrijf je hier in. Let wel, op vrijdagen we zijn bijna volgeboekt.
 
Cultureghem in de Noordwijk
Cultureghem zou Cultureghem niet zijn als we niet zouden uitbreken. Vanaf juli palmen we met een mobiele keuken de Noordwijk in. Op maandag zullen we ook daar samen koken, samen delen en samen eten. Op dinsdag vind je ons hier in de soepbar van Bike Café Marcel!
Tot dan?
 
Het wordt een warme zomer in Bxl!
Wij hebben er alvast héél veel zin in.

 
Fijne zomermaanden alvast,
 
Team Cultureghem