LOKET

Ons open venster op de stad en al je bruisende ideeën

Aan ons LOKET ontvangen we graag al jouw vragen en ideeën over de stad. Samen gaan we op zoek naar werkbare mengsels, uitdagende cocktails, tijd, middelen én ruimte om grenzen te verleggen en onze dromen werkelijkheid te maken. 

Gebruik onze plek!

Op zoek naar een plek om een kookworkshop te organiseren? Om een grote constructie te bouwen? Om een koor te laten repeteren in open lucht? 

We delen met plezier onze fantastische plek met jou! Onder de historische overdekte markt (van 10.000m2!) is er héél veel mogelijk. Laat ons via dit aanvraagformulier weten hoe jij de plek graag wil gebruiken.

Gebruik onze tools!

Wil je graag een mobiel keukentje op bezoek? Of wil je op je eigen plek met een PLAYBOX spelen? Dat kan! We delen ons materiaal en onze know-how graag met de rest van Brussel en zelfs ver daarbuiten. Al onze mobiele tools, prijzen en voorwaarden vind je in deze catalogus en een aanvraag doe je via deze aanvraagformulier.

LOKET is geen tastbare plek, maar is overal waar wij zijn. Kom ons aanspreken aan tafel; tijdens een van onze activiteiten zoals COLLECTMET, DREAMKITCHEN of KETMET, onder de overdekte markt, … O-ve-ral. 

We bespreken je idee graag tijdens een wandeling, een vergadering of op een bank en geven het samen vorm. 

Nog een vraag?  

Stuur een mailtje naar anne@cultureghem.be