BARATTOIR

Ontdek ons pop-up restaurant BARATTOIR, en vecht met ons mee tegen voedselverspilling

Elke woensdag serveert BARATTOIR, ons POP-UP restaurant, een gezonde en goedkope lunch met 100% vegetarische en veganistische gerechten.  Het is een plek waar je even kan rondhangen en van waaruit je je kinderen kan zien spelen op KETMET, het grootste overdekte speelplein van de stad.

Onze keuken werkt met 100% recup, met onverkochte groenten en fruit van de markt die op zondag worden verzameld door ons fantastisch COLLECTMET team. 

Ons dreamteam, onze enthousiaste groep van vrijwilligers, is de ziel van onze keuken.  Deze chefs wisselen elkaar af om jullie de lekkerste gerechten voor te schotelen aan de laagst mogelijke prijs. Onze keuken heeft invloed vanuit alle werelddelen: van Afrika naar Azië door Europa tot Latijns Amerika. 

Barattoir is meer dan alleen maar een pop-up restaurant het is ook een chillax zone, daarom noemen we de keuken  ‘ the soul loves kitchen’. ‘Love and Fun’ en dat zie je en proef je in ons buffet.

Je werkt in de buurt, je woont in de buurt, je bent op bezoek in Brussel, je bent nieuwsgierig of je hebt gewoonweg honger, maakt op zich allemaal niet uit. Iedereen is welkom!

Vanaf 12u krijg je voor 7€ een dagschotel aan de gezelligste tafels van de stad.En 1 euro voor de ‘love soep’ en 2 euro voor dessert maison. 

Vanaf 13u rollen we ook PLAYBOX buiten en bouwen we Abattoir verder om tot KETMET, het grootste overdekte speelplein van de stad.

 Kinderen én hun ouders zijn meer dan welkom!

Wil je met je vrienden of collega’s een tafel reserveren aan BARATTOIR, doe je dat via dit reserveringsformulier.

PICNIC

Heb je zin in iets anders? Dan mag je ook komen met je eigen boterhammendoos en samen aan tafel zitten. 

 

PRAKTISCHE INFO

WAAR? Marché Couvert, Abattoir

WANNEER? Iedere woensdag vanaf 12u 

WAT? Eten, drinken, spelen en ontmoeten 

WIE? Reizigers, Brusselaars, opa, mama, kind, nieuwsgierige… BARATTOIR is er voor u!

 Tot op Barattoir?

Collectmet