Je bekijkt nu #NarcissusMeetsPandora in actie!

#NarcissusMeetsPandora in actie!

Cultureghem engageert zich reeds anderhalf jaar voor het Europees Erasmus+ project #Narcissusmeetspandora, een innovatief partnerschap waarbij digitale technologieën gebruikt worden als instrument om jongeren kritisch en sociaal te betrekken bij de inhoud van sociale media.

Samen met onze Europese partners hebben we uitgewisseld en nagedacht om, op basis van bevragingen en experimenten op het terrein, een Toolkit en Educator’s Guide te ontwikkelen voor jeugdwerkers en opvoed.st.ers om aan de slag te gaan met media geletterdheid van jongeren.

Cultureghem ontwikkelt een parcours voor de publieke ruimte, die jongeren kritisch laat omgaan met hoe zij geportretteerd worden op sociale media. Het parcours wordt deze zomer gefinaliseerd en opgenomen in de online tools van het project en wordt ook tentoongesteld tijdens een expo in het Nationaal Museum voor Hedendaagse Kunst in Athene! 

Geïnteresseerd? Kom op woensdag 29 juni om 16u30 naar Abattoir en kom live onze workshops mee testen. Ontdek samen met ons hoe beelden onze leefwereld elke dag opnieuw vormgeven.

Meer info? https://narcissusmeetspandora.eu/

Vragen: yannick@cultureghem.be

Een reactie achterlaten