Je bekijkt nu KOOKMET inschrijvingen schooljaar 2022-23

KOOKMET inschrijvingen schooljaar 2022-23

Het einde van het schooljaar nadert en bij Cultureghem betekent dat vooruit kijken naar volgend schooljaar. De inschrijvingen voor schooljaar 22-23 zijn reeds van start gegaan en het verheugd ons te zien dat er opnieuw veel interesse is!

KOOKMET dat is samen koken in openlucht in hartje Brussel, een bruisende ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is, sociale vaardigheden ontwikkelen, bouwen aan zelfvertrouwen en je talenten ontdekken, leren over duurzame en seizoensgebonden voeding ….en zoveel meer!

Inschrijven voor schooljaar 22-23 kan via dit aanvraagformulier.

Je kan kiezen tussen 2 formules:

KOOKMET Classic op vrijdag : tijdens KOOKMET Classic word je ondergedompeld in de sfeer van de grootste markt van Brussel en koken we samen een heerlijk menu op onze mobiele keukens. Vanaf 22-23 steken we KOOKMET Classic in een nieuw jasje en hebben we voor elke leeftijdsgroep een educatief aanbod op maat.

KOOKMET RECUP op maandag : KOOKMET Recup transformeren we vanaf 22-23 om naar een workshop met nog meer aandacht voor voedselverspilling, voedselhulp en de publieke ruimte. Ideaal vanaf het 4de leerjaar, het secundair en hoger onderwijs maar vanzelfsprekend zijn ook de jongere groepen welkom! We koken bij DREAMKITCHEN, maken kennis met COLLECTMET en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt in de publieke ruimte.

SUBSIDIES

Brusselse Nederlandstalige scholen kunnen voor KOOKMET subsidies aanvragen bij de VGC via Klas in Actie. Doe tijdig je aanvraag!

Scholen uit Vlaanderen kunnen met dynamoOPWEG gratis met de Lijn naar Brussel. Meer info vind je op Cultuurkuur.

meer info: cath@cultureghem.be

Een reactie achterlaten