DREAMKITCHEN terras is open!

DREAMKITCHEN terras is open!

De terrassen gaan weer open en onze DREAMKITCHEN breidt uit! 

Onze DREAMKITCHEN verwelkomde je tot voor kort van maandag tot donderdag voor een heerlijke vegetarische meeneemlunch bereid met onverkochte marktproducten. Nu hoef je deze niet meer mee te nemen en kan je ervan genieten op het grootste terras van Brussel!

Aarzel dus niet om naar Abattoir te komen en te genieten van deze mooie historische open plek in de buitenlucht! Heb je geen zin of geen tijd hebt om te blijven, geen zorgen, de take-away is nog steeds mogelijk! Als je jouw herbruikbare potje meeneemt, zal de planeet je ook dankbaar zijn!

Naast onze fantastische DREAMKITCHEN, is er ook de bijhorende “BARATTOIR” bar op woensdag waar je kan genieten van een Brussels bier, een glas wijn, een homemade sapje, … en dat alles aan een democratische prijs. Op woensdag kan je ook een tafel reserveren via deze link.

Wil je meehelpen in de keuken? Dat is ook mogelijk! Neem contact op met victoria@cultureghem.be voor meer informatie.

Met de steun van Vlaanderen is zorg

                         

Avec le soutien de Commission communautaire française

Een reactie achterlaten