Je bekijkt nu KETMET Paasvakantie

KETMET Paasvakantie

Tijdens de Paasvakantie is KETMET van maandag tot en met donderdag van 12u tot 16u open. Dit voor alle kinderen onder de 12 jaar

We toveren elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag de overdekte markt van de Abattoir om tot de grootste overdekte speelplek van heel de stad waar je gratis kan komen spelen, sporten, ontdekken, ontmoeten en nog zoveel meer.

We rollen ons arsenaal van speelkoffers van 12 tot 16u uit om te boksen, bouwen, steppen, springen, voetballen, koken en nog zoveel meer. In ons groot betonnen stadspark ga je zelf aan de slag om samen met ons DreamTeam jouw stoutste speeldromen te realiseren. Voor ieder wat wils! En dit allemaal op 1 plek, de overdekte markt van ABATTOIR te Anderlecht. Ruim 10 000m² om je helemaal uit te leven! 

Dus aarzel niet en kom met je kids of bubbel SPELEN!

Van maandag 5 tot en met donderdag 16 april 2021, op maandag-dinsdag-woensdag- donderdag van 12u-16u, onder de overdekte markt van Abattoir.

Een reactie achterlaten