DREAMKITCHEN

DREAMKITCHEN

In onze DREAMKITCHEN verwerkt ons dreamteam onverkochte groenten en fruit die we elke zondag verzamelen op de markt tot heerlijke maaltijden en producten. Lunch, soep, sap, compote of huisgemaakte groentensauzen. Lekkere en gezonde producten die we delen met zoveel mogelijk mensen bij ons op Abattoir en via partners in de stad.  

Met dit project willen we verder werken aan de strijd tegen voedselverspilling en zetten we in op gezonde voeding voor iedereen. Het is ook een manier om niet enkel het fruit en de groenten die we zondag recupereren te delen, maar ook om mensen met elkaar in contact te brengen door samen te koken en te eten onder de overdekte markt van Abattoir.

Door de Covid19-pandemie is onze DREAMKITCHEN momenteel in take-away mode. Van zodra het terug mag, nodigen we iedereen weer uit om met ons mee te komen koken.

Iedereen is welkom in ons DREAMKITCHEN take-away restaurant onder de overdekte markt van Abattoir, van maandag tot en met donderdag, van 12u tot 14u.

We weigeren ons te beperken tot het simpelweg uitdelen van eten. We leggen de nadruk op het recht tot gezonde voeding maar evengoed op het recht op menselijke warmte, de mogelijkheid tot ontmoeting en het recht op een plek om even te zijn.

Ons restaurant is open voor iedereen. Vrije bijdrage is welkom, maar zeker geen vereiste.

Voor meer info, contacteer victoria@cultureghem.be

Een reactie achterlaten