Op vadrouille

Op vadrouille

Ook in 2020 beweegt er heel wat op Cultureghem en dat mag letterlijk genomen worden. Onze playboxen verlaten hun thuisbasis om elders in de stad een interventie uit te voeren. Met de fiets of in een camionette worden deze toffe boxen en mobiele keukens vervoerd om de plek waar ze belanden om te toveren tot speel-, kook- en ontmoetingsruimte.

Op zaterdag 29 februari gaat onze COOKIEBOX op vadrouille naar de avant-premiere van Hoodie, een nieuwe KETNET reeks die zich afspeelt in Brussel. Samen met de bezoekers bakken we healty-balls en havermoutkoekjes. 

Op 22 maart zijn het de Brusselse waterdagen in het Riolenmuseum. Onze COOKIEBOX gaat in goed gezelschap van een mobiele keuken ter plekke om er samen met de bezoekers pannenkoeken, milkshakes en smoothies te maken. Passanten zijn welkom om deel te nemen of te proeven. We vertellen over onze werking en nodigen hen uit om een kijkje te nemen in het Riolenmuseum!

Op 28 en 29 maart gaan we op bezoek bij BOZAR. De CHILL-, SNOEZEL– en PLEUTERBOX vergezellen ons samen met een bende creative animatoren. We zorgen voor een gezellige en knusse chillhoek en bouwen verder op ons traject van de ontwikkeling van de CREABOX. Samen met de bezoekers gaan we schilderen in stijl van Keith Haring. Benieuwd naar het resultaat? Kom ons zeker een bezoekje brengen.

We hebben nog een heleboel VADROUILLES die momenteel voorbereid worden. Hou onze agenda in het oog om op de hoogte te blijven!

 

Een reactie achterlaten