KETMET KICKOFF 2020

KETMET KICKOFF 2020

 

Hou je klaar voor woensdag1/4/2020!

Voor de vijfde keer op rij zorgen we voor een feestelijke aftrap van het KETMET seizoen!

Van 12u tot 16u staan onze PLAYBOXEN en onze fantastische animatoren paraat. We transformeren ‘den Abattoir’ tot het grootste overdekte speelplein van Brussel, een heus speelparadijs, waar letterlijk elk ketje welkom is! Samen met andere organisatie zorgen we ook voor een aantal verrassende extra spelactiviteiten! We verklappen nog niet welke! Kom kijken en ontdek! 

Deze dag is eveneens het startsein voor een seizoen vol lekkers bij BARATTOIR!

Onze pop-up lunchplek waar heerlijke creatieve gerechten worden getoverd uit marktoverschotten, helemaal volgens het GOOD FOOD principe. Gezond, goedkoop en qua smaak en kwaliteit niet te evenaren! Vanaf 1 april het hele seizoen door tot eind oktober!

Maakt niet uit of je klein of groot bent, in de buurt woont of van ergens verder weg bent. Of je graag de ziel uit je lijf loopt, rustig op een bankje wil toekijken of gewoon op ontdekking wil gaan, voor iedereen is er plek op ons betonnen park. En de toegang is helemaal GRATIS.

Kijk naar onze facebook event

 

 

Een reactie achterlaten