Contact

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je je plannen met ons bespreken, neem contact met ons op:

Cultureghem vzw

Ropsy Chaudronstraat 24/48, 1070 Brussel
T.:  (0) 2 5 56 11 79 - F.: +32 (0)2 522 42 37
info @ cultureghem.be

Contactpersoon: Eva De Baerdemaeker

 

Hoe ons bereiken?

Ons bereiken is echt eenvoudig en er is ook voldoende bewegwijzering eenmaal je in de omgeving bent.
Door de grote drukte op topdagen, raden wijaan gebruik te maken van het openbaar vervoer.
Als je toch de wagen verkiest, vind je hieronder wat extra toelichting.
 
Via Googlemaps wordt het natuurlijk allereenvoudigst.

 

Fietsenstalling Blijf fit en kom met de fiets!

Je kent ze vast, de opvallend gekleurde fietsen die bij tientallen her en der over de stad verspreid staan, de fietsen van Villo. Waarom niet kiezen voor deze manier van verplaatsing om ons een bezoek te brengen; het is eenvoudig, je vindt de fietsenstallingen zowat overal in de hoofdstad, en er is er eentje recht tegenover de uitgang van het Clémenceau metrostation. Het is bovendien veilig en helemaal niet duur. Hoe het juist in zijn werk gaat, verneem je in detail op de Villowebsite.

 

metrostel Het openbaar vervoer: de beste manier

Het openbaar vervoer is en blijft het vlotst, zeker de metro, ook al is het op topdagen ook daar best druk. Je kiest lijn 2 en stapt uit aan station Clemenceau of Delacroix. Bus lijn 46, stop Clemenceau. Wie echter graag een wandeling maakt, kan naar het Zuidstation sporen (trein, tram, of bus) en van daaruit te voet naar ons toekomen. Op tien minuutjes sta je bij ons op de markt.

 

 

inrit parkingJe komt met de wagen: wij zetten je alvast op weg naar de parking

Via de grote ring

Neem uitrit 13, Dilbeek-Ninove-Molenbeek
Vanuit Gent-Antwerpen: links afslaan, Ninoofsesteenweg volgen tot bij de 9de stoplichten. Vanuit Bergen-Parijs: rechts afslaan, Ninoofsesteenweg volgen tot bij de 8ste stoplichten. Aan de stoplichten: rechts afslaan, de tramsporen volgen, het kanaal van Charleroi oversteken. De Jules Ruhlstraat ligt rechts, net voorbij het kanaal. De ingang van de parking Delacroix ligt halfweg deze straat.
 

Via de kleine ring

Bij het Zuidstation, richting Baraplein nemen en de Clémenceaulaan volgen. Aan het kruispunt met de Bergensesteenweg rechtdoor de Ropsy Chaudronstraat volgen. De twee stierenbeelden aan de linkerzijde voorbijrijden en 50m verder links ligt de Jules Ruhlstraat, met halfweg deze straat de ingang van de parking Delacroix.
 
Hierbij nog een schematisch overzicht.